Helsingissä valmistellaan kokeilua, jossa yksityinen palveluntuottaja tuottaa ensi vuodesta alkaen Kannelmäen ja keskustan alueiden terveyspalveluja.

Kerro mielipiteesi – vastaa kyselyyn 

Nyt voit kertoa mielipiteesi siitä, millaisia odotuksia ja näkemyksiä sinulla on terveyspalveluista, kun niitä tuottaa yksityinen palveluntuottaja.

Kysely on kaikille avoin. Erityisesti toivomme vastauksia Kannelmäen ja keskustan alueiden asukkailta.

Kannelmäessä uusi palveluntuottaja tuottaisi asukkaille nykyisen terveysaseman palvelut. Keskustan alueella hankittaisiin lisäpalveluja nykyisten terveysasemapalvelujen rinnalle.

Asiakkaat saavat kokeilun aikana samat palvelut kuin muillakin Helsingin terveysasemilla. Halutessaan kokeiluaseman asiakas voi vaihtaa terveysasemaa aivan kuten muidenkin asemien asiakkaat.

Kokeilun aloitusajankohta on suunnitelmien mukaan vuonna 2021. Palvelujen hankkimisesta tehdään neljän vuoden sopimus. Kaupunginvaltuusto päätti asiasta aiemmin tämän vuoden kesäkuussa.

Asiakashaastattelut käynnistyvät elokuussa

Tulemme terveysasemille myös haastattelemaan asiakkaita 3.8.-7.8. välisenä aikana. Koska Kannelmäen asema on vielä elokuussa kiinni, tulemme Malminkartanon terveysasemalle ja Viiskulmaan.

Asukkaat mukaan

Helsinki haluaa asukkaat mukaan kehittämään omia sote-palveluja. Voit antaa palautetta osoitteessa www.hel.fi/palaute. Kiitos!